چرا اکثر فروشگاه های آنلاین شکست میخورند؟
سلام به همه ی کاربران عزیز سرویس یوتا فایل در این پست قصد داریم کمی در رابطه با دلایل شکست اکثر فروشگاه های آنلاین صحبت کنیم امید وارم که خوشتون بیاد وممنون میشم هر نظر و انتقاد و پیشنهاد و نکته ای رو مد نظر داشتین در پایان مطالعه این پست برای ما بفرستید.
بزارید یه نگاهی به خرید و فروش اینترنتی محصولات بندازیم ؛
اوایل با ایجاد فروشگاه های آنلاین در ایران همه ما که شروع به فعالیت در این حوزه کرده بودیم جدا از دردسرهای تخصصی در رابطه با طراحی سیتم های خرید و فروش آنلاین، روش های پرداخت، تامین امنیت سایت، سرعت لود وبسایت برای کاربران که با اینترنت دیال آپ با اون صدای زیبا و دلنشینی که داشت ? باید فروشگاه ها و وبسایت ها رو بازدید می کردند و اصلی ترین چیزی که باعث میشد مشتری کمی برای فروشگاه های آنلاین جذب بشه عدم اعتماد مردم به فروشگاهای آنلاین بود که آرام آرام با به وجود آمدن فروشگاه های آنلاین بزرگ ایرانی و نماد های اعتماد و تبلیغات گسترده این حوزه و اجتناب ناپذیر بودن خرید آنلان باعث شد اعتماد مردم نسبت به فروشگاه های آنلان بیشتر بشه و امروزه مردم با خیال راحت هرچیزی رو که بخوان میتونند از فروشگاه های آنلاین بخرند میشه گفت : از شیر مرغ تا جون آدمیزاد! ?
چرا اکثر فروشگاه های آنلاین شکست میخورند؟
پس حالا که کسب و کارهای آنلاین رونق گرفته ایراد کار کجاست ? خب درسته که کسب و کار آنلاین رونق زیادی گرفته و بازار فروشگاه های آنلاین گرمه اما اکثر فروشگاه های آنلاین و وبسایت ها به دلیل نا آگاهی سازنده و مدیر اون فروشگاه از بعضی مسائل شکست میخورن خیلی از عزیزانی که قصد فروش فایها و محصولات مجازی و دانلود شدنی شون رو دارند و میخوان که با راه اندازی یه فروشگاه آنلاین و یا بهتر بگم فروشگاه فایل و طراحی یه وبسایت محصولات مجازیشون رو به اشتراک و یا به فروش بزارن اکثر این عزیزان از چندین مسئله آگاهی کافی رو در این زمینه ندارند ، بنده بارها و بارها با این افراد رو به رو شدم و براشون سایت های رو طراحی کردم ولی وقتی ازشون میپرسیدم که حال سایتت چطوره؟! کمتر پیش میومد که بگن خوب و اکثرن میگفتن که خوب پیش نمیره و وقتی میومدیم بررسی میکردیم میدیدم که این عزیزان با سختی هایی که یه فروشگاه آنلاین میتونه داشته باشه آگاه نبودن و تصورشون این بود که تنها با داشتن یه فروشگاه آنلاین به راحتی میتونند کسب درآمد کنند و آرزو ها شون رو با این قول چراغ جادو برآورده کنند ولی واقعیتش به این راحتی ها نیست و تلاش و پشتکار زیادی میخواد که یه فروشگاه آنلاین به کسب درآمد برسه این طور هم نیست که بخوایم بگیم که مثل کوه کندن میمونه ولی یه سری موارد هست که باید گفته بشه و ما در این زمان به طور خلاصه و تیتر وار اونها رو میگیم:
۱- بستر مناسب فروشگاه های آنلاین
اولین مورد بستر مناسب وبسایت و فرشگاه آنلان هست ؛ هاست و دامنه و سیستم مدیریت محتوا و نرم افزار فروشگاه آنلاین که همه اینها نیازمند هزینه هایی هست که با چند میلیون تومن میشه همه اینها رو تامین کرد البته راهایی خوبی هم هست که میشه با هزینه کمتر از ۱ میلیون تومن و کمتر ۵۰۰ هزار تومن یه فروشگاه آنلاین را انداخت شاید بعداً یه آموزش درست و حسابی در این زمینه بنویسم و حتماً اگه وقت بکنم یه صفحه help کامل برای همه عزیزانی که به هر دلیلی نمیخوان هزینه زیادی بکن طراحی کنم و اونو توی گیت هاب یا شبکه های دیگه در دسترس همه قرار بدم ولی اگه کسی هم خواست میتونه پایین همین پست بگه تا دوستانه راهنمایش کنم.
۲- محتوا مناسب فروشگاه آنلاین
مورد بعدی محتوای مناسب و مرتبط با موضوع کاری شما هست خلاصه بگم بدون محتوای مناسب و مرتبط با کارشما وبسایت و فروشگاه شما رو به نابودی میره چرا که کسب و کار شما زمانی توی اینترنت موفق میشه که در سرچ های مرتبط با محصولات و خدمات شما در متورهای جستجو بالا بیاد، فقط به همین یه جمله به صورت خلاصه از بیل گیتس بسنده میکنم که در سال ۱۹۹۶ در وبلاگ شخصی اش نوشت.
” محتوا پادشاه است”
۱۹۹۶ – وبلاگ شخصی بیل گیتس در مایکروسافت .
۳- بهینه سازی برای متورهای جستجو (سئو SEO )
سومین مورد بهینه سازی برای متورهای جستجو (سئو SEO ) وبسایت هست که بدون اون شاید بعد از سال ها اصلا کسی وارد وبسایت شما نشه شاید بگین خوب میایم اسم سایتمون رو یه چیز خاص انتخاب میکنیم مثل “دیجی کالا “! اینطوری هرکی اسممون رو توی گوگل بزنه ما اول میایم باید به این عزیزان هوشمند بگم که مگر چند نفر اسم شما و وبسایت شما رو میدونند که حالا بیان و اسمتون یا نام فروشگاهتون رو گوگل کنند و از این طریق وارد وبسایتتون بشن شاید این روش هم به کار بعضی ها بیاد! اما رسیدن به رتبه های بالا در سئو و گوگل امروزه با وجود الگوریتم های جدیدی که گوگل هر روز داره تغییر شون میده داره شبیه به مراتب سیر و سلوک عرفانی میشه ( این و دیگه به جان خودم راست میگم ! ? )
سئو کارهای حرفه ای شاید به این نتیجه رسیده باشن و شاید هم نه ولی اونچیزی که مهم اینه که شما بتونید وبسایتتون رو توی گوگل بالا بیارید که نیاز به آگاهی در این زمینه داره و اونقدرها هم سخت نیست شاید کسی بگه یه سری کار روتین ، بله شاید! و یا یه سری ابزار ، بله شاید! و یا یه سری تکنیک ، بازم بله شاید! و همه ی این بله شاید ها در شرایطی خاص هستند! ولی حتی اگه یه سری کار تکراری هم باشه باز هم به صرف وقت و زمان نیاز داره و امروزه با این حجم از دیتای اینترنت و حجم بالای رقابت ها در حوزه های آنلاین باید بگم که زمان بیشتری رو به نسبت قبل باید بزارید اما هیچ کدام از این دلایل نمیتونه چیزی از مزایای داشتن یه فروشگاه آنلاین شخصی رو کم کنه یکیش اینه که سکان دست خودتونه و هر طور که دوست داشتین میتونید کارتون رو پیش ببرید ، کارتون رو گسترش بدید ، و شاید بخواین برند خودتون رو داشته باشید و هزار و یک دلیل خوب دیگه!
میشه به دها مورد اساسی که باعث شکست وبسایت ها میشن اشاره کرد و توی این پست تا همین جا کافیه و در مطالب آینده به همه ی این موارد رو میگیم.
ولی زمان که به عقیده بنده یکی از مهمترین دارایی های هر شخص به حساب میاد رو نباید به سادگی هدر داد و باید به خوبی از اون استفاده کرد و فرصت ها در پس همین گذر زمان است که به راحتی از دست میرن به همین دلیل ما در یوتا فایل یک پیشنهاد ویژه برای همه ی هموطنان ایرانی و فارسی زبان تدارک دیدیم .
إنَّ أوْقاتِکَ أجْزاءُ عُمْرِکَ، فَلاتُنْفِذْ لَکَ وَقْتاً إلاّ فیما یُنْجیکَ
روایتی از علی (ع) – ( غرر الحکم، ۳۶۴۲ )
بدون شک اوقاتى که مى گذرانى پاره هاى عمر تو هستند
سعدیا دی رفت و فردا همچنان معلوم نیست در میان این و آن فرصت شمار امروز را.
سعدی
یه پیشنهاد ویژه برای کسانی که هزینه، زمان و یا مهارت کافی رو برای مدیریت فروشگاه آنلاین ندارند:
ولی اگه هزینه، زمان، و مهارت کافی رو در زمینه های گفته شده در بالا رو ندارید میتونید بخشی از کارهاتون رو برون سپاری کنید و یا به نظر بنده قبل از هرکاری کمی در مورد اون کار تحقیق کنید و با یه آموزش چندساعته میتونید کاری رو که قبلا ساعت ها وقت روی اون میزاشتید توی چند دقیقه انجام بدید و یا کمی حوصله به خرج بدید اما ما در یوتا فایل بستری رو برای عزیزانی که قصد فروش فایل ها و محصولات مجازی و قابل دانلود شدن رو دارند ( که این فایل ها میتونه از یه فایل ارائه پاورپوینت یا فایل ورد، یا یه فایل گرافیکی یا یه عکس و یا یه فیلم آموزشی و هر نوع فایل دیگه ای از معماری و سه بعدی گرفته تا فیلم و موسیقی و محتوا های آموزشی ) یه پیشنهاد ویژه داریم و اونم استفاده از بستر یوتا فایل برای فروش فایل هاتون هست.
شما توی یه دقیقه میتونید ثبت نام تون رو انجام بدید و با تایید حسابتون از طرف یوتا فایل به راحتی متونید فایل ها و محصولاتتون رو برای فروش در بستر یوتا فایل قرار بدید بدون هیچ گونه دردسری و درآمدتون رو هم به صورت هفتگی و یا هر زمان که خودتون بخواین به حسابتون واریز بشه
ایده اولیه یوتا فایل
ایده اولیه یوتا فایل بر میگرده به نیازی که همیشه مشتری های ما در خصوص فروش محصولات مجازی و فایل های قابل دانلودشون داشتند و گمان میکرند که تنها با راه اندازی یک فروشگاه آنلاین فایل به سادگی! میتونند فایل ها و محصولات مجازیشون رو بفروشند.
یوتا فایل یک MarketPlace مجازی و یکی از ساده ترین ، سریعترین و امنترین سرویس های خرید و فروش فایل در جهان است. که به صورت کاملاً رایگان در دسترس همگان قرار گرفته و به عنوان مرجعی در زمینه فروش فایل و محصولات مجازی شروع به فعالیت کرده است. ?
میتونید سری هم به برگه چگونه فروشنده شویم بزنید .
شما هم میتونید در بخشی از این پست و محتوا رو کامل یا بهتر کنید، میتونید در پایین همین پست برای ما بفرستید در همین پست منتشرش کنیم. ما از قدردان محبت های شما هستیم و خواهیم بود .
با آرزوی موفقیت های روز افزون
دیدگاهتان را بنویسید